Natuurspeelplaats
Natuurspeelplaats
0 Review | Review toevoegen
Natuurspeelplaatsen met de juiste uitstraling prikkelen de fantasie van kinderen waardoor ze vanzelf gaan spelen. Inflora adviseert, ontwerpt en realiseert bij de aanleg er van.
Vraag offerte aan
 
 
Ga naar de blog:
Waarom natuurspelen

 
   
   
   
     
   
Inflora helpt u graag bij het bedenken welke activiteiten en doelen een natuurspeelplaats kan bieden. Eventueel kunnen we ook het project begeleiden, uitvoerenden aanschakelen en de communicatie naar betrokkenen uitvoeren.

Tevens kunnen we het proces voor het benodigde certificaat uitvoeren zodat het project om aan de Europese norm voor speeltoestellen (NEN 1176 ) voldoet. Hiervoor heeft Inflora een technisch constructiedossier opgesteld en de keuring door Keurmerk Instituut verzorgd.

Daarnaast is het mogelijk dat Inflora de aanleg van de natuurspeelplaats realiseert en onderhoud. Hiervoor stellen we de volgende stappen vast waarbij we u van dienst kunnen zijn:

Ontwerp: Afhankelijk van de activiteiten en doelgroep wordt het ontwerp van de natuurspeelplaats. Bij het ontwerpproces worden eventueel ouders, kinderen en buurtbewoners betrokken 

Beplantingsplan: selecteren van de juiste beplanting passend bij de omgeving en activiteiten van de natuurspeelplaats. Met name voor scholen worden planten geselecteerd die de lesmethode ondersteunen.

Uitvoering: De aanleg van de natuurspeelplaats of groen schoolplein op basis van het bestek, plan van aanpak en veiligheidseisen. 

Beheerplan: In het beheerplan wordt vast gesteld welke werkzaamheden verricht moeten worden zoals vervanging, onderhoud. Bepaald wordt door wie dit wordt uitgevoerd. Daarnaast kan een meerjarenbegroting worden opgesteld. Uiteraard kunnen wij dit ook voor op ons nemen.

Wij zijn partner van springzaad 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.