Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Natuurspeelplaats
Natuurspeelplaats
0 Reviews | Review toevoegen

Natuurspeelplaatsen met de juiste uitstraling prikkelen de fantasie van kinderen waardoor ze vanzelf gaan spelen. Inflora adviseert, ontwerpt en realiseert bij de aanleg er van.

Vraag offerte aan

  Waarom natuurspelen
   
   
   
   
   
   
Inflora helpt u graag bij het bedenken welke activiteiten en doelen een natuurspeelplaats kan bieden. Eventueel kunnen we ook het project begeleiden, uitvoerenden aanschakelen en de communicatie naar betrokkenen uitvoeren.

Tevens kunnen we het proces voor het benodigde certificaat uitvoeren zodat het project om aan de Europese norm voor speeltoestellen (NEN 1176 ) voldoet. Hiervoor heeft Inflora een technisch constructiedossier opgesteld en de keuring door Keurmerk Instituut verzorgd.

Daarnaast is het mogelijk dat Inflora de aanleg van de natuurspeelplaats realiseert en onderhoud. Hiervoor stellen we de volgende stappen vast waarbij we u van dienst kunnen zijn:

Ontwerp: Afhankelijk van de activiteiten en doelgroep wordt het ontwerp van de natuurspeelplaats. Bij het ontwerpproces worden eventueel ouders, kinderen en buurtbewoners betrokken 

Beplantingsplan: selecteren van de juiste beplanting passend bij de omgeving en activiteiten van de natuurspeelplaats. Met name voor scholen worden planten geselecteerd die de lesmethode ondersteunen.

Uitvoering: De aanleg van de natuurspeelplaats of groen schoolplein op basis van het bestek, plan van aanpak en veiligheidseisen. 

Beheerplan: In het beheerplan wordt vast gesteld welke werkzaamheden verricht moeten worden zoals vervanging, onderhoud. Bepaald wordt door wie dit wordt uitgevoerd. Daarnaast kan een meerjarenbegroting worden opgesteld. Uiteraard kunnen wij dit ook voor op ons nemen.

Wij zijn partner van springzaad 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
2937alb9z5556i1x1JUkV7N1w8wC276D.jpg
 
 
7u7v77DD28QU505u6N99t67y11ndtT37.jpg
i38363C23303Z5695NB16F34BfHJ3g74.jpg
 
 
o2p4U70PI91K87a64Y4718SB8C921766.jpg
Indien uw bestelling planten bevat groter dan 100 cm zal nacalculatie van bezorgkosten plaatsvinden. De bezorgkosten voor planten groter dan 100 cm zijn € 0,70 per km (o.b.v. enkele reis vanaf bathmenseweg 29, Lettele). We nemen altijd contact met u op over de verwachte kosten voor het verzenden van uw bestelling.