Soja olie BIO
Soja olie BIO
0 Reviews | Review toevoegen

Soja-olie is een natuurlijke basisolie breed inzetbaar in natuurcosmetica. De teelt is biologisch.

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 4,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Soja-olie (Glycine Soja) wordt gewonnen uit de peulvruchten van de sojaplant. De gecontroleeerde teelt is biologisch.

De olie is breed inzetbaar. Het wordt veel toegepast in allerlei cosmetica en voor het maken van maceraten. 
Deze olie wordt geraffineerd. Bewaar uw oliën altijd koel en donker, op deze manier zijn oliën lang houdbaar.

De olie wordt gewonnen door koudpersing. Bewaar uw oliën altijd koel en donker, op deze manier zijn oliën lang houdbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.