Jojoba olie
Jojoba olie
0 Reviews | Review toevoegen
Jojoba-olie is een natuurlijke basisolie geschikt voor iedere huidtype. De olie wordt veel toegepast in de gezichtsverzorging.

Maximale levertijd

1 dag(en)

€ 6,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Jojoba-olie wordt gewonnen door het persen van de zaden van de jojobastruik (Simmondsia Chinensis). Jojoba is een struik die groeit in delen van Mexico, Californië en Arizona.

De olie wordt door alle huidtypen goed opgenomen en wordt veel toegepast in de huidverzorging. Jojoba-olie verzorgt en voedt de huid met de belangrijkste vitaminen en mineralen voor de huid (waaronder vitamine E). Tevens beschermt het de huid met als een natuurlijke zonbeschermingsfactor 4.

Jojoba-olie is eigenlijk geen olie maar een vloeibare was. Evenals andere wassen is het nauwelijks aan bederf onderhevig. Vanwege de chemische samenstelling zou het een was genoemd moeten worden maar omdat het bij kamertemperatuur vloeibaar is, wordt het altijd met olie aangeduid. Jojoba geurt nauwelijks waardoor het goed gebruikt kan worden met etherische olie. 

De olie wordt gewonnen door koudpersing. Bewaar uw oliën altijd koel en donker, op deze manier zijn oliën lang houdbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.