Groen schoolplein
Groen schoolplein
0 Review | Review toevoegen
Onze groene schoolpleinen zijn gezonde, aantrekkelijk plekken voor kinderen. Door de juiste uitstraling prikkelen ze de fantasie van leerlingen. De pleinen sluiten aan bij onze educatietuinen.
Vraag offerte aan
 
   
   
   
   
   
   
   
Inflora helpt u graag bij het bedenken welke activiteiten en doelen een groen schoolplein kan bieden. Eventueel kunnen we ook het project begeleiden, uitvoerenden aanschakelen en de communicatie naar betrokkenen uitvoeren. Tevens kunnen we het proces voor het benodigde certificaat uitvoeren zodat het project om aan de Europese norm voor speeltoestellen (NEN 1176 ) voldoet. Hiervoor heeft Inflora een technisch constructiedossier opgesteld en de keuring door Keurmerk Instituut verzorgd.

Onze groene schoolpleinen sluiten uitstekend aan bij onze educatietuinen die invulling geven aan de kerndoelen van het onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.educatietuin.nl

Daarnaast is het mogelijk dat Inflora de aanleg van een groen schoolplein realiseert en onderhoud. Hiervoor stellen we de volgende stappen vast waarbij we u van dienst kunnen zijn:

Ontwerp: Afhankelijk van de activiteiten en doelgroep wordt het ontwerp van het groene schoolplein opgesteld. Bij het ontwerpproces worden eventueel ouders en leerlingen betrokken 

Beplantingsplan: selecteren van de juiste beplanting passend bij de omgeving en activiteiten van een groen schoolplein. Er worden planten geselecteerd die de lesmethode ondersteunen.

Uitvoering: De aanleg van een groen schoolplein op basis van het bestek, plan van aanpak en veiligheidseisen. 

Beheerplan: In het beheerplan wordt vast gesteld welke werkzaamheden verricht moeten worden zoals vervanging, onderhoud. Bepaald wordt door wie dit wordt uitgevoerd. Daarnaast kan een meerjarenbegroting worden opgesteld. Uiteraard kunnen wij dit ook voor op ons nemen.

Wij zijn partner van Springzaad 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.