Abrikozenpitolie
Abrikozenpitolie
0 Reviews | Review toevoegen

Abrikozenpitolie is een natuurlijke basisolie geschikt voor iedere huidtype. De olie versterkt het huidweefsel, is vochtvasthoudend en huidkalmerend

€ 4,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Abrikozenpitolie wordt gewonnen uit de zaden van de abrikozenboom (Prunus Armeniaca). Van oorsprong komt de abrikozenboom uit China en is in de Romeinse tijd naar Italië gehaald. Inmiddels is de boom over vele andere landen in de wereld verspreid.

De olie wordt uitwendig gebruikt en is geschikt voor zowel de droge als de vette huid. Abrikozenpitolie trekt goed in en laat een dun, beschermend olielaagje achter dat weinig vettig aanvoelt. Het versterkt het huidweefsel, activeert de huidstofwisseling, is vochtvasthoudend en huidkalmerend. Daarnaast wordt het ook gebuikt voor haren en lippen. Abrikozenpitolie dient als basisolie voor massage-olie, aftersun-lotion, badolie en babyverzorgingsproducten.

De olie een half-drogende olie en bevat onder andere linolzuur en alfa-linoleenzuur. Dit zijn essentiële vetten voor je lichaam die het zelf niet kan aanmaken maar wel nodig heeft. Daarnaast bevat het veel mineralen en vitaminen.

De olie wordt gewonnen door koudpersing. Bewaar uw oliën altijd koel en donker, op deze manier zijn oliën lang houdbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.