Voor mooie natuurlijke bloemrijke begroeiing leveren wij verschillende bloemzaadmengsels. De bloemzaadmengsels bestaan uit verschillende inheemse plantensoorten en zijn op verschillende plekken inzetbaar. Hierdoor creëert u een waardevolle ecologische locatie en is er een besparing in het beheer.

De aanleg van een succesvolle bloemenweide begint met de juiste beslissingen m.b.t. de wensen en mogelijkheden. Wij willen u hierbij zo goed mogelijk helpen en advieseren. U de bloemenweides in de loop der jaren verrijken door extra soorten toe te voegen.

De bloemenweidemengsels zijn met name een uitstekend alternatief voor het traditionele groenbeheer langs wegbermen, in parken en plantsoenen en (tijdelijk) braakliggende terreinen. Doordat een extensief maaibeheer mogelijk is, kan de bodem worden verschraald. Dit komt de bloemenweide ten goede en is tevens kostenbesparend doordat dit de maaifrequentie beperkt. Daarnaast bieden onze mengsels tal van mogelijkheden in de combinatie met fruitbomen, particuliere tuinen en zelfs in bakken op het balkon.


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • check Informatief
  • check Plantaardig
  • check Servicegericht