Gastlessen: Natuurkundige verschijnselen
0 Reviews | Review toevoegen

Gastlessen in het kader van Natuur en techniek voor groep 1 t/m 8 van het primair onderwijs.

Vraag offerte aan
Gastlessen in het kader van Natuur en techniek op de basisschool. De onderwerpen in de gastlessen zijn ingedeeld op basis van de leerlijnen van SLO/TULE.  Leerlijnen zoals geluid, licht, temperatuur, programmeren, klimaat en de biologische leerlijnen worden in de praktijk gebracht . De leerlijnen lopen door van groep 1 t/m 8.


De leerlijnen horen bij onderstaande kerndoelen van SLO/TULE.

kerndoel 40: De leerlingen leren in de eigen omgeving veel voorkomende planten en dieren onderscheiden en benoemen en leren hoe ze functioneren in hun leefomgeving.

kerndoel 41: De leerlingen leren over de bouw van planten, dieren en mensen en over de vorm en functie van hun onderdele

kerndoel 42: De leerlingen leren onderzoek doen aan materialen en natuurkundige verschijnselen, zoals licht, geluid, elektriciteit, kracht, magnetisme en temperatuur.

kerndoel 43: De leerlingen leren hoe je weer en klimaat kunt beschrijven met behulp van temperatuur, neerslag en wind.

kerndoel 44: De leerlingen leren bij producten uit hun eigen omgeving relaties te leggen tussen de werking, de vorm en het materiaalgebruik.

kerndoel 45: De leerlingen leren oplossingen voor technische problemen te ontwerpen, deze uit te voeren en te evalueren.

kerndoel 46: De leerlingen leren dat de positie van de aarde ten opzichte van de zon, seizoenen en dag en nacht veroorzaakt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.