Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Verbeterde houtolie
Verbeterde houtolie
0 Reviews | Review toevoegen

Verbeterde Houtolie bevat geen oplosmiddelen dus zuinig in gebruik. Toepasbaar op alle houtsoorten, geschikt voor binnen en buiten, verbruik 20 m2/ liter.

€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Verbeterde houtolie is een bijzonder hoogwaardige, volledig natuurlijke houtolie die bestaat uit een speciale verkoking van Tungolie en Zonnebloemolie die uitstekend geschikt is voor buitentoepassingen.

Een van de eigenschappen van echte houtolie (Tungolie dus) is dat het van nature vrij dik en daardoor soms wat lastig te verwerken is. Om die reden wordt Tungolie dan ook vaak verdund aangeboden of wordt er geadviseerd om de olie voor aanbrengen te verdunnen.

Door houtolie op de juiste wijze te verkoken en te voorzien van een toevoeging van zonnebloemolie zijn wij er echter in geslaagd om een olie van hoogstaande kwaliteit te maken die geen oplosmiddelen bevat maar die wel dun en makkelijk te verwerken is. Deze verbeterde houtolie is uitermate geschikt voor buitenwerk, beschermt het hout tegen water en UV straling, dringt diep in het hout in en beschermt daardoor tegen vergrijzing en uitdroging. De olie is bovendien gelijkmatig drogend waardoor rimpelende oppervlakten worden voorkomen. 

Hout licht opschuren, de verbeterde houtolie in dunne lagen met een doek of kwast opbrengen. Overtollige resten na ca. 20 minuten verwijderen. Naar behoefte herhalen. Voor binnen- en buitenwerk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.