Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Bedrijfsinformatie

Inflora verzorgt de aanleg van specifieke thematuinen en pleinen. Voor onderwijsinstellingen leveren we daarbij ook leskisten en geven lessen m.b.t. natuur en wetenschap & techniek. Daarnaast zijn we ook leverancier van fruitbomen, plantaardige olieproducten en natuurlijke grondstoffen. In onze webshop bieden wij onze produkten aan. Afhalen en bekijken van planten is mogelijk op afspraak aan de Bathmenseweg 43 in Lettele. 

Inflora levert en onderhoudt tevens interieurbeplanting bij bedrijven en instellingen. Interieurbeplanting is belangrijk voor een goede leef- en werkomgeving. De planten zijn decoratief en hebben een luchtzuiverende werking. De planten kunnen geleverd worden inclusief plantenpotten en een onderhoudsprogramma. De materialen van de plantenpotten zijn duurzaam en milieubewust gekozen.

Fruitbomen die Inflora levert zijn inheemse soorten zoals de appel, peer, pruim en kers. De nadruk ligt op de ‘vergeten’ oude rassen. Oude rassen zijn vaak resistent tegen vele ziekten waarvoor ze dus niet bespoten hoeven te worden. Daarnaast bestaat het assortiment ook uit winterharde, uitheemse fruitbomen zoals Kaki, Feijoa, Nashipeer, Paw paw, Olijfboom en Vijg.

Verzorgende oliën zijn van Sanolea, leverancier van plantaardige cosmetische producten zoals massage olie en doucheschuim. De toegepaste ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong waarbij werkende eigenschappen van de gebruikte planten behouden blijven.

Verf is gemaakt op basis van lijnolie in combinatie met andere plantaardige oliën. De verf is in alle gewenste kleuren leverbaar. De houtolie producten worden gemaakt met natuurlijke grondstoffen waarvan tungolie het belangrijkste ingrediënt is. De producten bevatten geen of slechts zeer weinig oplosmiddelen.

Harsen, wassen, pigmenten en natuurlijke grondstoffen worden vooral gebruikt bij het afwerken van houten werkstukken. Daarnaast ook voor kunstwerken zoals iconen en olieverfschilderijen.

Workshops die Inflora geeft over Wetenschap en Techniek, planten en plantaardige olieproducten zijn leuk en leerzaam. De workshop over het maken van natuurlijke cosmetica of natuurlijke kleurproducten is een goede basis om uzelf hierin verder te verdiepen. Voor het onderwijs en belangstellenden organiseert Inflora op iedere gewenste locatie workshops en lezingen over het ontstaan van planten.