Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Appel-, peer- pruim-, kersen- en notenbomen zijn leverbaar vanaf 1 november tot 1 april. Voor het rooien van de bomen zijn we afhankelijk van de weeromstandigheden, de bomen moeten eerst in rust komen voordat deze verpland kunnen worden. Uiteraard kan de bestelling elk moment geplaatst worden.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Hazelnoot-Cosford Hazelnoot 'Cosford'

Corylus avellana 'Cosford' (Hazelnoot of Hazelaar) is een variëteit met vruchten van ongeveer twee centimeter groot en zeer smakelijk.
5,50
Per stuk

Hazelnoot-Geant-de-Halle Hazelnoot 'Geant de Halle'

Corylus avellana 'Geant de Halle' (Hazelnoot of Hazelaar) is een variëteit met grote hazelnoten.
7,50
Per stuk

Hazelnoot-Lange-spaanse Hazelnoot 'Lange spaanse'

Corylus avellana 'Lange Spaanse' (Hazelnoot of Hazelaar) is een vruchthoudende struik, winterhard maar niet wintergroen.
5,50
Per stuk

Hazelnoot-Rode-Zellernoot Hazelnoot 'Rode Zellernoot'

Corylus avellana 'Rode Zellernoot' (Hazelnoot of Hazelaar) is een variëteit met volle noten en redelijk productief. De bladeren zijn in het voorjaar rood/bruin.
7,50
Per stuk

Hazelnoot-Webbs-Prize-Cob Hazelnoot 'Webb's Prize Cob'

Corylus avellana 'Webb's Prize Cob' (Hazelnoot of Hazelaar) is een variëteit met grote, zoete vruchten.
5,50
Per stuk

Pecannoot Pecannoot

Carya illinoinensis (Pecannoot) is een vruchthoudende boom, winterhard maar niet wintergroen. De bloeitijd is in mei t/m juni.
18,50
Per stuk

Walnoot-Bella-Maria Walnoot 'Bella Maria'

Juglans Regia Bella Maria (Gewone walnoot of Okkernoot) is kenmerkend vanwege zijn grote smaakvolle noot die schoon uit de bolster komt.
44,50
Per stuk

Walnoot-Buccaneer Walnoot 'Buccaneer'

Juglans Regia Buccaneer (Gewone walnoot of Okkernoot) is kenmerken vanwege zijn tamelijk grote ronde noot met een goede smaak. Loopt vrij laat uit, waardoor er minder kans is op nachtvorstschade.
59,50
Per stuk

Walnoot-Broadview Walnoot Broadview

Juglans Regia Broadview (Gewone walnoot of Okkernoot) is kenmerken vanwege zijn mooie goed smakende noot geschikt voor verse consumptie en om te bewaren.
52,50
Per stuk