Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Impregneerolie
Impregneerolie
0 Reviews | Review toevoegen

Impregneerolie bevat geen oplosmiddelen. De olie dringt diep in het hout ter voorbereiding voor andere houtoliën. Toepasbaar op alle houtsoorten, geschikt voor binnen en buiten, 15-30 m2/ liter.

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Met impregneerolie wordt nieuw hout behandeld om er zo voor te zorgen dat het hout een zo lang mogelijk levensduur zal krijgen. Impregneerolie zorgt er voor dat vocht moeilijk in het hout kan dringen waardoor het hout droger blijft en dus minder snel aangetast zal worden door houtrot. Veel tuinhout wordt voorzien van schadelijke chemicaliën om het hout een langere levensduur te geven. Onze impregneerolie bestaat  uitsluitend uit natuurlijke stoffen
Onze speciaal ontwikkelde impregneerolie is dan ook een volledig natuurlijke olie uit duurzame bronnen. Deze mix is zo ontwikkeld dat de olie diep in het hout dringt om dit van binnenuit te beschermen en bovendien een uitstekende hechting geeft voor de aan te brengen eindafwerking. Dit product bevat Tungolie, Lijnolie en Kolofonium. Het is geschikt voor alle houtsoorten zowel voor binnen als buiten.

Impregneerolie is geen eind product. Impregneer olie wordt afgewerkt met één van onze andere producten. Impregneer olie bevat Tungolie. Tungolie wordt ook wel Chinese houtolie genoemd en staat door zijn unieke eigenschappen bekend als "de koningin van alle houtoliën". Zo is Tungolie niet alleen uitstekend waterafstotend maar vergeelt dit niet, is het bestand tegen veel (schoonmaak-)chemicaliën, geeft het een prachtig beschermende film en is het bovendien UV-werend.

Doordat deze olie ook Lijnolie bevat vergeeld en verdonkerd het lichte houtsoorten. Op donkere houtsoorten is dit effect minder merkbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
2937alb9z5556i1x1JUkV7N1w8wC276D.jpg
 
 
7u7v77DD28QU505u6N99t67y11ndtT37.jpg
i38363C23303Z5695NB16F34BfHJ3g74.jpg
 
 
o2p4U70PI91K87a64Y4718SB8C921766.jpg
Indien uw bestelling planten bevat groter dan 100 cm zal nacalculatie van bezorgkosten plaatsvinden. De bezorgkosten voor planten groter dan 100 cm zijn € 0,70 per km (o.b.v. enkele reis vanaf bathmenseweg 29, Lettele). We nemen altijd contact met u op over de verwachte kosten voor het verzenden van uw bestelling.