Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Groen schoolplein
Groen schoolplein
Reviews | Review toevoegen

Groene schoolpleinen zijn gezond en aantrekkelijk. Het zijn plekken waar kinderen en ouders graag nog zijn. Groene schooltuinen met de juiste uitstraling prikkelen de fantasie van leerlingen.

Vraag offerte aan

 

   
   
   
   
   
   
   
Inflora helpt u graag bij het bedenken welke activiteiten en doelen een groen schoolplein kan bieden. Eventueel kunnen we ook het project begeleiden, uitvoerenden aanschakelen en de communicatie naar betrokkenen uitvoeren.

Daarnaast is het mogelijk dat Inflora de aanleg van een groen schoolplein realiseert en onderhoud. Hiervoor stellen we de volgende stappen vast waarbij we u van dienst kunnen zijn:

Ontwerp: Afhankelijk van de activiteiten en doelgroep wordt het ontwerp van het groene schoolplein opgesteld. Bij het ontwerpproces worden eventueel ouders en leerlingen betrokken 

Beplantingsplan: selecteren van de juiste beplanting passend bij de omgeving en activiteiten van een groen schoolplein. Er worden planten geselecteerd die de lesmethode ondersteunen.

Uitvoering: De aanleg van een groen schoolplein op basis van het bestek, plan van aanpak en veiligheidseisen. 

Beheerplan: In het beheerplan wordt vast gesteld welke werkzaamheden verricht moeten worden zoals vervanging, onderhoud. Bepaald wordt door wie dit wordt uitgevoerd. Daarnaast kan een meerjarenbegroting worden opgesteld. Uiteraard kunnen wij dit ook voor op ons nemen.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews