Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Aardpeer Inflora Aardpeer 'Arancha'

Aardpeer (syn. topinambour, Jerusalem Artichoke) 'Arancha' (Helianthus tuberosus) is een winterharde plant met eetbare knollen. Kenmerkend voor deze variëteit zijn de bolronde, gladde, witte talrijke
2,95
Per stuk

Aardpeer Gigant Inflora Aardpeer 'Gigant'

Aardpeer (syn. topinambour, Jerusalem Artichoke) 'Gigant' (Helianthus tuberosus) is een winterharde plant met eetbare knollen. Kenmerkend voor deze variëteit zijn langwerpig en niet zo grillige knolle
2,95
Per stuk

Trachycarpus Fortunei Chinese Henneppalm

Trachycarpus Fortunei (Aziatische Waaierpalm of Chinese Windmolenpalm of Chinese Henneppalm) is sierlijk en gemakkelijk te onderhouden. De palm is wintergroen en winterhard.
55,00
Per stuk

Ginkgo Ginkgo

Ginkgo biloba (Japanse Notenboom) is met name vanwege het blad en haar geschiedenis opmerkelijk. De boom is winterhard maar niet wintergroen.
9,50
Per stuk

Laurier Laurier

Laurus nobilis (Laurier) is een heester of boompje, matig winterhard en wintergroen. De plant bezit aromatische bladeren.
4,95
Per stuk

Meidoorn-(éénstijlig) Meidoorn (éénstijlig)

Crataegus monogyna (Eénstijlige meidoorn) is een winterharde heester. De soort staat bekend als een doornige hegplant.
0,95
Per stuk

Verwachte levertijd:  op aanvraag
Meidoorn-(tweestijlig) Meidoorn (tweestijlig)

Crataegus laevigata (Tweestijlige meidoorn) is een winterharde heester. De soort staat bekend als een doornige hegplant.
0,95
Per stuk

Pijnboom - pinus pinea - inflora Pijnboom

Pinus pinea (Parasolden of Pijnboom) is een boom, blad/naaldhoudend in de winter, met een winterhardheid tot -20°C.
14,95
Per stuk

Sequoia Sequoia

Sequoia sempervirens (Kustmammoetboom) is met name vanwege de boomhoogte opmerkelijk. Het is de hoogste boom ter wereld. De boom is winterhard en wintergroen. De bloeitijd is in juni.
55,00
Per stuk

Specerijstruik Specerijstruik

Calycanthus floridus (specerijstruik) is een winterharde heester. De plant bezit zoete kruidige naar meloen geurende bladeren. Bladeren kunnen gedroogd gebruik worden als laurier, de aromatische bast.
7,95
Per stuk

Camellia sinensis - theeplant - inflora Theeplant

Theeplant (Camellia sinensis) met name voor het maken van thee. Van deze struik worden witte thee, groene thee en zwarte thee gemaakt door de bladeren op verschillende wijze te behandelen.
14,95
Per stuk

Vuilboom Vuilboom

Rhamnus frangula, synoniem Frangula alnus (Vuilboom of Sporkehout) is een winterharde struik. De zwarte vruchtjes zijn niet geschikt voor consumptie. Vuilboom is een zeer goede bijenplant.
1,95
Per stuk

Wilde knoflook - Tulbaghia violaea - Inflora Wilde knoflook

Wilde knoflook ( Tulbaghia violacea ) is een winterharde kruid. De plant heeft naar knoflook geurende pittig smakende bladeren.
3,50
Per stuk


 
2937alb9z5556i1x1JUkV7N1w8wC276D.jpg
 
 
7u7v77DD28QU505u6N99t67y11ndtT37.jpg
i38363C23303Z5695NB16F34BfHJ3g74.jpg
 
 
o2p4U70PI91K87a64Y4718SB8C921766.jpg
Indien uw bestelling planten bevat groter dan 100 cm zal nacalculatie van bezorgkosten plaatsvinden. De bezorgkosten voor planten groter dan 100 cm zijn € 0,70 per km (o.b.v. enkele reis vanaf bathmenseweg 29, Lettele). We nemen altijd contact met u op over de verwachte kosten voor het verzenden van uw bestelling.