Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Sint-Janskruidolie
Sint-Janskruidolie
0 Reviews | Review toevoegen

Sint-Janskruidolie wordt onder meer in cosmetica gebruikt voor de droge, gebarsten huid, maar ook voor gevoelige en ontstoken huid.

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Deze Sint-Janskruidolie is een maceraat. Dat wil zeggen, een dragende olie (in dit geval aardnootolie) bevat de vetoplosbare bestanddelen van een specifieke plant. In deze olie zijn minimaal 110 gram vet-oplosbare bloembestanddelen van Sint-Janskruid per liter olie gebruikt.

St. Janskruid (Hypericum perforatum) heeft stervormige gele bloemen. De bladeren tonen veel kleine doorzichtige puntjes als het tegen het licht wordt gehouden (vandaar ‘perforatum’), de olie-klieren. Sint-janskruid groeit bij voorkeur op een zonnige locatie, op het droge weiden.

De olie wordt onder meer in cosmetica gebruikt voor de droge, gebarsten huid, maar ook voor gevoelige en ontstoken huid. Deze maceraat kan rechtstreeks in hun crèmes of oliën worden gebruikt, bijvoorbeeld voor de verzorging van schrale en broze handen.

Ingrediënten: Arachis hypogaea, Hypericum perforatum, Ascorbylpalmitaat, tocoferol

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
2937alb9z5556i1x1JUkV7N1w8wC276D.jpg
 
 
7u7v77DD28QU505u6N99t67y11ndtT37.jpg
i38363C23303Z5695NB16F34BfHJ3g74.jpg
 
 
o2p4U70PI91K87a64Y4718SB8C921766.jpg
Indien uw bestelling planten bevat groter dan 100 cm zal nacalculatie van bezorgkosten plaatsvinden. De bezorgkosten voor planten groter dan 100 cm zijn € 0,70 per km (o.b.v. enkele reis vanaf bathmenseweg 29, Lettele). We nemen altijd contact met u op over de verwachte kosten voor het verzenden van uw bestelling.