Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Inflora levert voor uw bedrijfsruimtes een ruim assortiment aan binnenplanten voor een plezierige en gezonde werkomgeving. De planten die geleverd worden zijn decoratief en hebben een luchtzuiverende werking. Schadelijke stoffen, die in elke binnenruimte aanwezig zijn, worden door de luchtzuiverende werking van deze kamerplanten geneutraliseerd.

Omdat de planten op hydrocultuur groeien zijn ze nauwelijks vatbaar voor schimmels en eenvoudig in goede conditie te houden. Hierdoor geven wij dan ook op alle planten groeigarantie. Indien gewenst kan op basis van onze onderhoudsprogramma's uw groenvoorziening in topconditie worden gehouden door onze ervaren medewerkers. U hebt daarbij de keuze uit twee verschillende onderhoudsprogramma's. Graag informeren wij u daarover.

De planten kunnen geleverd worden inclusief plantenpotten. In onze potterie hebben we een selectie opgenomen van de vele modellen en kleuren plantenpotten. De materialen zijn duurzaam en milieubewust gekozen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Inflora voor een offerte op maat voor uw bedrijf of instelling.

Onderstaand is een selectie weergegeven van de verschillende soorten planten die geleverd kunnen worden. Elke soort plant is veelal ook in verschillende hoogtes verkrijgbaar.

Assortiment zonplanten

Assortiment zon-schaduwplanten

Assortiment schaduwplanten

Informatie

De NASA doet al jaren onderzoek naar de productie van zuurstof door planten. E.e.a. ten behoeve van de leefomgeving van de astronauten tijdens hun ruimte reizen. Bij deze onderzoeken is naar voren gekomen dat binnenshuis veel schadelijke stoffen in de lucht aanwezig zijn. Deze stoffen zijn afkomstig van:
•    Bouwmaterialen en kunststoffen van het gebouw zelf
•    Electrische apparatuur
•    Ademhaling en transpiratie van de mensen zelf

Door de uitstoot van deze schadelijke gassen én door de vaak lage luchtvochtigheid binnenshuis krijgen veel mensen klachten. Deze klachten bestaan o.a. uit:
•    Branderige ogen
•    Hoofdpijn
•    Geïrriteerde slijmvliezen in keel en neus
Meer informatie hierover is ook terug te vinden in een onderzoek van het TNO