Impregneerolie
Impregneerolie
0 Reviews | Review toevoegen
Impregneerolie bevat geen oplosmiddelen. De olie dringt diep in het hout ter voorbereiding voor andere houtoliën. Toepasbaar op alle houtsoorten, geschikt voor binnen en buiten, 15-30 m2/ liter.

Maximale levertijd

niet meer leverbaar

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met impregneerolie wordt nieuw hout behandeld om er zo voor te zorgen dat het hout een zo lang mogelijk levensduur zal krijgen. Impregneerolie zorgt er voor dat vocht moeilijk in het hout kan dringen waardoor het hout droger blijft en dus minder snel aangetast zal worden door houtrot. Veel tuinhout wordt voorzien van schadelijke chemicaliën om het hout een langere levensduur te geven. Onze impregneerolie bestaat  uitsluitend uit natuurlijke stoffen
Onze speciaal ontwikkelde impregneerolie is dan ook een volledig natuurlijke olie uit duurzame bronnen. Deze mix is zo ontwikkeld dat de olie diep in het hout dringt om dit van binnenuit te beschermen en bovendien een uitstekende hechting geeft voor de aan te brengen eindafwerking. Dit product bevat Tungolie, Lijnolie en Kolofonium. Het is geschikt voor alle houtsoorten zowel voor binnen als buiten.

Impregneerolie is geen eind product. Impregneer olie wordt afgewerkt met één van onze andere producten. Impregneer olie bevat Tungolie. Tungolie wordt ook wel Chinese houtolie genoemd en staat door zijn unieke eigenschappen bekend als "de koningin van alle houtoliën". Zo is Tungolie niet alleen uitstekend waterafstotend maar vergeelt dit niet, is het bestand tegen veel (schoonmaak-)chemicaliën, geeft het een prachtig beschermende film en is het bovendien UV-werend.

Doordat deze olie ook Lijnolie bevat vergeeld en verdonkerd het lichte houtsoorten. Op donkere houtsoorten is dit effect minder merkbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.