Webshop
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Belevingstuin
Belevingstuin
Reviews | Review toevoegen

Een belevingstuin is een tuin de aansluit op de mogelijkheden, gevoelens en behoefte van de gebruikers om te ontspannen, geïnspireerd te worden of actief bezig te zijn.

Vraag offerte aan

Een belevingstuin is een tuin waarbij uitgebreid rekening is gehouden met de mogelijkheden, gevoelens en behoefte van de gebruikers. Het is een ideale plek om er heerlijk ontspannen, wandelen, uitrusten, geïnspireerd te worden of actief bezig te zijn.

Actief bezig zijn betekent zinvolle dagactiviteiten beleven vanuit en met gebruik van de tuin. Een pluktuin voor het maken van bloemstukken, bewegingtoestellen en uitdagende wandelpaden gericht op meer lichaamsbeweging. Daarnaast kunnen beelden, voorwerpen en geluiden inspelen op zintuiglijke prikkeling.

De beplanting speelt in op de gewenste sfeer van uw tuin en kan aangepast worden voor delen van de tuin die een specifiek doel moet dienen. Tijdens het ontwerp worden karakteristieke zitgelegenheden en terrassen aangelegd om optimaal aan te sluiten bij de wensen van de gebruikers. Kenmerkend voor Inflora is de uitgebreide kennis van planten en de toepassing ervan.

Wij kunnen voor u een volledig ontwerp maken voor uw buitenruimte en de aanleg ervan uitvoeren of daarin begeleiden. Daarnaast is  het ook mogelijk om het beheer van de tuin door ons uit te laten voeren. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews